my lovely hamster theodor

bild från alice blogg!

JULKALENDER

jag tänkte ha varje dag då en lucka då det dyker upp något där i luckan ända till julafton, t.ex, videoinlägg,tävlingar,länkar,bilder,videos osv! låter det bra? kraam

friday

hello people! kunde inte blogga igår för min dator inte funkade..och nu sitter jag hos pappa nerbäddad i mitt täcke och tittar på förtrollad med godis och har syster bredvid mig och världens mysigaste lampa! idag efter skolan drog jag hem till alice g, vi hade datorn,tog kort osv..funfun! imorgon kommer berfin hit och det vi planerat då är att vi ska baka, vad vet jag inte men det får vi se.. annars har vi inget planerat blir väl någoot kul! pusshej!
// in the school//

2 snabba bilder

oredigerade,fula osv..
jag gick ut på balkongen och det var iskallt på golvet och jag orkade inte sätta mig på skor/strumpor or something..så jag fotade två snabba bilder as fort! shit the same..just so you know! (haha säger alltid så har jag märkt)
 

min önskelista 2012


SPRUTA, SNÖ OSV

hello! jag har inte bloggat på cirka 2 dagar or something, hemskt ledsen för det! men det var att i går hade jag inget internet, det krångla massor och kunde inte ens träna på min spanska läxa, och i måndags hade jag mycket att göra,följde med berfin hem,pluggade osv! aja, idag i skolan har det inte hänt något speciellt än att vi tog spruta, hatar seriöst sprutor! kramade sönder claras hand,förlåt..! aja, efter skolan kollade jag och alice på nästan alla avsnitt av portkod1321 super mysigt! förresten har ni sett att det har börjat snö?! GRYMT JU!! imorgon kl halv 6 ska jag gymma på friskis och svettis med people, pusshej!
tog bilden från google, just so you know!

Berfin hääär!

Tjaba! Tänkte gästblogga "utan lov" haha! Som Nora alltid gör, den lilla fisen. Checka gärna min blogg-->
http://berfinhussein.blogg.se/
Ha det bra Noras läsare! Och en sak till älskar dig bästavän.


Wii i väntan på gästerna

Sitter i vardagsrummet och spelar Wii i väntan tills gästerna kommer, då vi ska äta tårta osv, nomnom! Yesyes..haha vi gjorde nyss en gubbe som ser ut som en åsna, pusshej!


godmorgon

vaknade för nån timme sedan och sitter nu i soffan och tittar på tv, ska snart dra mig in mot duschen och sen städa buren, sen träffa ebba i think! yesyes.. jag kollade nyss på lite ringar och såg att det fanns en ursnygg mustachering! måste ha, pusshej!

filmkväll

tittar just nu på material girl med ebba och ebba! awesome ! fast vi kollar typ inte,haha..istället kittlar vi varandra och håller på..blir nästan alltid så när jag kollar på film,yesyes..men nu ska jag återgå till filmen,pusshej!
checkaaaa
 http://www.swefilmer.com/material-girls-2006/material-girls-2006-video_7b3efe189.html

PICS

 
 

Resultat efter fiskbensflätan

Nu: gå ut och fota!


Fiskbensfläta


kuddkrig

kuddkrig med bästavän är inte helt fel!

PICTURES FROM THE EVENING

sitter just nu i ebbas rum med henne och ebba h som ska sova över här,myys! och igår bloggade jag inte för att mamma fyllde år och vi ska fira henne mer på söndag med släkt! men här kommer bilderna!!
ni är otroliga! 
ebba h och syster  s bloggar! checkaaaa

bonde söker fru

hello people! sitter just nu och tittar på bonde söker fru medans jag tränar på engelska glosorna som är tills på fredag, hela 35 glosor! alltså måste jag träna på de stenhårt! imorgon fyller världens bästa mammi år! men vi ska fira henne på lördag eller söndag med släkt osv! trevligt trevligt..idag har det inte hänt något speciellt mer än att jag köpte present till mamma efter skolan! pusshej!
//nu var det det där med cambilder igen och storlek osv..//

Gymnastik ftw


äntligen hemma

sitter och tittar på äntligen hemma och kom då på att jag ska ju renovera mitt rum innan jul, så det kommer bli as kul! imorgon är det skola, och jag går till tjugo i fyra..orkar inte! Idag gick jag till tio i 4, men som tur var slutade det med film som faktiskt var grymt bra, fast vet inte riktigt vad det var för film, johnny depp var iallafall med i den!
//hatar cambilder,går inte att göra större,men orkar inte ta med system och har inget redigeringsprogram på pappas dator,så får bli det,men min dator är på lagning så det äger ju ellerhur? //

Portkod1321

Sitter just nu i ebbas säng med henne och ebba och tittar på portkod1321, dubbelavsnitt idag till och med , den äger!! 

smoothie

tog några bilder på smoothin precis när jag hade gjort den, då funkade inte det att ladda upp de, så fick ta ebbas kamera och då hade jag redan smakat lite på den..så det blev lite på sidan..just so you know!
ingredienser:
2 dl vanlij yougurt
en vanlij och jordgubbs glass som jag tagit av en vanlig strutglass
1/2 dl kakao
1/2 dl oboy pulver
2/3 dl kiwi,banan och apelsin (alltså sammanlagt)
 
 

miss that


monday

slutade skolan för nån timme sen och då gick jag hem till mig med syster och ebba, och vi åt somsagt mellis som tar cirkus 40minuter,haha! japp, nu har ebba gått hem för hon skulle på träning och jag ska göra lite matte snart. Förresten så hade vi redovisning idag och det gick suveränt bra! pusshej!
 
 

tack mammi

mamma kom upp med chokladpudding och fruktsallad nyss, så snäll! tack världens bästa! pusshej!

justin bieber tidning, 3 coca cola lip smacker

i helgen har jag köpt lite saker, en justin bieber tidning som kostade 40kr på ica maxi stormarknad och tre coca cola lipstick som kostade 60kr på kappahl i norrköping! 
lip smacker, rolly lip smacker, liquid lip smacker

portkod1321

det gick inte att ladda upp såhär på bloggen så jag tänkte länka sidan så ni kan gå in där istället. Jag dog redan så bra den var i första avsnittet, så jag tycker ni borde se den! den är grymt grymt bra! aja, här är sidan så ni kan få se den http://www.svt.se/portkod1321/se-program/ som sagt den är bäst! och varje serie kommer upp varje tisdag!

sleepover

godmorgon världen! vaknade bredvid berfin hemma hos henne, alltså har jag sovit hos henne! vi kollade på en serie som heter portkod 1321 som är världens bästa seriöst, ni måste kolla! kan länka alla serier i ett annat inlägg. Japp, men vi åt godis, skratta, gjorde roliga videos osv! snart ska vi äta frukost, pusshej!
//bilderna går inte att göra större//

stallet,norrköping osv

vaknade med tuppen idag eftersom jag ska till stallet halv 11 med berfin och ebba, japp! just nu äter jag frukost, och ska alldeles strax börja fixa mig. Efter stallet ska jag kanske till norrköping och laga ebbas mobil och titta runt lite där, senare ska jag sova med ebba! jag antar att den här dagen kommer bli gryym! ha det bra, pusshej!

mys hos pappa

sitter just nu i mega sängen hos pappa med ett nytt påslakan på och en ny awesome lampa som skiner blått och det är helt underbart mysigt, love it! ska sätta på massa låtar snart på spotify och bara chilla..imorgon vid halv 11 bär det av till stallet med linnea,ebba och berfin senare kommer farmor och farfar hit, sen mot kvällen ska bästa alice sova hos mig,pusshej!

ansiktsmask

blev att jag tog ansiktsmasken lite senare för att jag drog med pappa och handlade, kände att jag var tvungen att komma ut lite efter jag haft ett sjuk dag. Imorgon ska jag iallafall gå till skolan, jappjapp! då blire biltävling sedan musikal! Aja, ser ni att min kära syster har fixat min header lite större? Det blev jätte bra tyckte jag, eller vad tycker ni? Den andra var så liten, pusshej!

Nu:ansikts mask




kära mamma

nyss kom mami med godis till mig, tack!!
för ett tag sen åkte berfin hem då hon hälsade på mig, och vi snackade lite och tog en kladdkakdbit jag och ebba bakade igår,pusshej!


jobbskuggning "dagis"

nu kommer bilderna!























sjuk

idag blir det att ligga i soffan hela dagen och titta på tv och vila, eftersom jag är sjuk..and it sucks. Jag snackar med berfin osv, och får veta att de har det urmysigt! fikar, snackar och har det trevligt.. alltid när jag är sjuk!! Aja..tänkte ladda upp bilderna som jag tog igår med världens gulligaste barn som drog och slet i mig hela tiden, och de ville hela tiden att jag skulle läsa för de och bära de och fick en mängd teckningar,haha hur gulliga?! aja, snart kommer pappa med chicken nuggets,pusshej!

så sjukt jädra underbar

 

underbara du

sitter just nu i mitt rum och ska göra klart redovisningen, idag efter skolan drog jag hem till berfin och började plugga och måste ändå plugga ännu mer..det blev lite knas med power pointen, men nu funkar det! så jag ska bara göra lite kort osv..jepp! så nu ska jag börja rulla på här med läxan..förresten, imorgon ska jag och berfin praoa på trädgårdens dagis, ska bli as kul! ta hand om super söta småbarn, leka i sandlådor..haha så sött! pusshej!
//världens bästa hamster//

staden

yo! sitter just nu i systers säng med tjocktröja och mjukisbyxor på mig med ett täcke över mig. Har nyss varit ute i kylan, var nere på stan med fina personer och tog en fika. Jag känner att jag börjar bli riktigt förkyld eller sjuk..inte kul! min hals gör enormt ont och hela jag fryser som en isbit och snuvan rinner..aja, nog prat om förkyldningar or something..jag har köpt farsdag present lite i efterhand, för vi ska fira i helgen osv.. kan visa då i helgen vad jag köpte, nu ska jag äta! pusshej

FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN

hello! nu har jag skaffat bloglovin, follow me! för ni är så grymt bäst! kramis
 

swag

sitter just nu i ebbas rum med henne ebba och berfin och skrattar åt allt möjligt, snart ska vi dra oss mot mig och göra något, pusshej!




sleepover

Sitter just nu i ebbas rum och ska sova här. Just nu moffar vi godis,chips osv och ebba smörjer systers rygg med någon kräm, för hon har enormt ont i ryggen, pusshej!
världens sötaste astra och alvin
 
 

hundvakt




bonde söker fru

hello! sitter just nu helt slö i soffan och tittar på bonde söker fru..sista avsnittet,trorja..haha! iallafall så efter skolan så stack jag till stan med fina vänner och tog en fika..riktigt mysigt! tyvärr så kan jag inte ladda upp på det jag åt just nu eftersom min mobil är helt urladdad,går inte att ladda så mamma måste fixa osv.. men imorgon så får ni se, okej? brabra toppen! imorgon ska jag träffa antonio, ebba och ebba får se vad vi hittar på, pusshej!
bild från i helgen, halloweenfest

dreams

'
love this boy! 

katrineholmsmässan

hello! idag vaknade jag upp hos pappa med antonio,ebba och ebba bredvid mig..vi segade upp vid 12 och satte oss vid datorerna och började äta frukost! vid 2 åkte jag,berfin och ebba till mässan och antonio och ebba kunde inte följa med eftersom antonio hade match och ebba skulle köpa jacka och skor! vi träffade på alice och anders som vi då gick med där och fick med en hel del hem helt gratis! imorgon är det skola, orkar inte..kram!
tröja,godis,första hjälpen,skrapa,pennor, osv helt gratis ! 

dagen

snart kommer ebba hit , senare drar jag mig mot banken där jag ska fixa mitt bankkort. Efter det möter jag upp antonio vid backavallen. Sen får vi se vad vi gör, senare mot kvällen drar vi mot stadsparken då vi ska äta där, kram!
saknar dig otroligt mycket!

true story


.

blir inget höstlovs maraton, jag har absolut inte tid! hemskt ledsen!

RSS 2.0