fort som vinden

idag är det tisdag och det känns som söndag, helgen har gått enormt fort! aja, jag har nyss tagit in saffrans bullarna i ugnen och snart så ska pepparkakorna in. Lite tidigt att baka vanliga pepparkakor, så istället bakade vi franska,haha! aja, efter maten ska jag träffa antonio,simon och calle senare mot kvällen ska jag dra mig mot pappa där jag ska fika, kram!

myspys


varmchoklad och macka

sitter nu framför tvn och dricker varm choklad och äter mackor..imorgon blir det bakdag med mamma,kram!


steker pannkakor




steker pannkakor




moviee

hola! sitter just nu i ebbas rum med fiona och henne..vi ska snart slå på en film får se vilken det blir! kram

jag älskar er mest

 - gick inte att göra den större..
ni är bäst!

söndag

hello! nu ska jag städa theodors bur och sedan kanske ta några hösbilder med syster, senare vid lunch kommer mormor då vi ska äta lite tillsammans, senare möta fiona, kram!
 

tillfällig header

jag är grymt nöjd med min header alice gjorde, men den går inte att göra större och jag vill ha den större, så den är just nu tillfällig..kram

ÖVERRASKNINGSFEST

Idag firade jag ebba,ebba o berfin ebba, vi sa att vi bara skulle träffas Osen gjorde vi en fest, vi har filmat hennes riaktion , så den filmen kommer kanske upp på bloggen,kram















i like you .

du är för bra, i love you.
jag har inte bloggat på ett tag för jag har haft massor med prov osv.. riktigt jobbig vecka! men men igårkväll vid 8 tog jag ebba och ebba ett varmt bad med tidningar,godis,ansiktsmaskar och hade det lugnt eftersom veckan har varit enormt stressig och jobbig! så det behövdes.. och idag har jag shoppat skor,vinterjacka,tröjor,vantar,osv..aja,kram!

..

varför är kärlek så svårt..

trötter

jag är riktigt trött och nu är det dags för att plugga stenhårt på SO:N o NO:N, menmen..sånt är livet!
enormt suddiga bilder, men orkade inte ta bättre!
 

höstbilder

nu sitter jag i gruvan och väntar tills matsalen öppnar, och har precis tagit höstbilder !



varma kläder på

sitter i min säng och fryser as mycket, var tvungen att dra åt min luva, haha!

musiktröja

jag kom hem från skolan för en timme sedan,för jag,agnes,berfin och ebba va på läxhjälpen, egentligen slutade vi 3, men blev då till halv 5. yes..igår så satte jag in headern och den är rätt liten så ska se om jag kan göra den större, om det äns går? aja, i skolan fick vi våra musiktröja fett happy..
nu ska jag plugga NO,SO och engelska..kram

världensbarn konsert

för 2 timmar sedan kom jag hem från att jag har haft världensbarn konsert,från 13.30 - 19:00 med genrep osv. Riktigt varmt men kul vare! Imorgon äre skola sedan ska jag hem och plugga har två stora prov plus läxor, kram!
den här headern ska alice sätta in,kram!


halv 5 hos mig

kom på att jag glömde minneskortet i Alice dator, så jag inte kan ta bilder! men men, ska ju till Alice nu så då får jag kortet,kram!




fläta

ebba har nyss gjort än fläta på mig, awesome! snart ska jag ut o fota, senare vid halv 5 ska jag,berfin o ebba mot Alice s o ha halv åtta hos mig och senare ska jag sova hos ebba h med henne och Alice g, sen på söndagen ska vi ha konsert, kram!



höst

det bästa med hösten är att det finns så fina färger på löv,träd osv.. det är så underbart vackert!
idag ska jag och min fina vän ebba h gå ut och fota lite höstbilder, så ni kommer få se en hel del lite senare.
Igår så tog jag och alice två snabba bilder när vi skulle gå in mot lektion, tyvärr då en mobilbild men,men.. kram!
 

HEADER

jag har en tillfällig header och ska börja med en ny imorgon, jag gjorde den jag har nu på cirka 2 min, men jag vill ha en enkel osv.. ni får se hur det blir, kram!
 

FRIDAY

hola! det är fredag, har varit med fina personer och skrattat enormt, och nu tittar jag på X-factor med mamma och syster och har det mys med ljus,salta pinnar,nötter osv.. känner att helgen kommer bli perfekt! men saknar min fina vän fiona enormt mycket, och nu är hon på basket cup..
min fina vän som är så sjukt bra, du är bäst! hennes blogg -->  http://alicebossa.blogg.se/ 

I väntan

sitter just nu i mitt rum propp mätt och taggad till genrepet som är kl 6, världens barn konsert som är på söndag. jag ska åka till ebba h halv 6, sen beger vi oss mot tallås,kram


trött

sitter just nu i soffan och äter frukost medans jag tittar tv. jag är enormt trött just nu,kände att jag absolut inte kunde gå uoo imorse men det funka, kram


godmorgon


ung och bortskämd

sitter just nu i tv soffan och tittar på ung och bortskämd, haha! yes.. idag så slutade vi halv 4 fast egentligen skulle vi sluta tio i 4 men vi slutade senare på fredagen. Efter skolan följde jag med ebba hem och vi bakade cupcakes, eller det blev snarare vaniljmuffinsar med blå glasyr på och ett rosa hjärta.. nu ska jag träna på matten som är tills imorgon, kram!

Älskar dig.

HejHej, tänkte bara säga hej till Noras läsare! Och säga att jag älskar dig noris, du är min söta lilla bästavän! PussPuss! Hihi.
Kramisar Berfin.


bilderna


bilder om dagar jag inte bloggat - imorgon

jag har ju inte bloggat på retså länge, beror på läxor och inte tid. imorgon kommer det lite bilder på vad jag har gjort om dagarna jag inte bloggat, jag kan säga att idag har jag varit i badhuset och haft det awesome med ebba o ebba och imorgon så äre skola sen ner och låna en bok på bibblan med berfin sen hem städa hamsternsbur och sedan dra till ebba och träna, bilderna kommer imorgon..går tyvärr inte att fixa de nu..ha det allmänt bra nu, kram!

gympa

sitter just nu och tittar på när klassen har gympa,jag och adelina sitter här och inte kan va med ,jag är enormt förkyld och min röst är cepe, efter dethär har vi bild sen går jag med ebba h hem,kram!




chill

kom från skolan för ungefär en timme sedan med ebba, och vi höll på med hennes hundvalpar osv. Och nu sitter jag  med ebba i mitt rum och inte gör så mycket, vid 6 ska hon hem, för då ska jag plugga spanska, kram!
Jag pratade på första bilden / ebba .. -.-

next: mat

sitter just nu i gruvan och väntar på att matsalen ska öppna, riktigt hungrig! kram

next:mat

sitter just nu i gruvan och väntar på att matsalen ska öppna,jag är riktigt hungrig!

läxor

jag håller just nu på med läxorna som vi har,spanska,engelska,svenska och matte..riktigt jobbigt! snart så ska jag iväg och kolla på när mitt lag tränar, jag kan tyvärr inte va med eftersom jag är genomförkyld, men nu ska jag fortsätta..kram!
 

gruvan

sitter just nu i gruvan och har det allmänt chill med klasskompisarna, vi går in snart och då är der svenska sedan slutar vi,då ska jag hem plugga sedan träna!
avalanna<3



RSS 2.0