Videos kommer

igår var jag i spökbacken då med Ebba då vi gjorde egna skogsvägar så vi ramlade, hittade en död fågel som vi sörjde, gjorde en liten slags film (video) i sista sekund när de skulle stänga och massa .. Videos kommer!


Spökbacken

Sitter just nu i bilen med Ebba h påväg till spökbacken, pusshej!


Halsont

Idag när jag vaknade hade jag grymt ont i halsen, och blev lite förkyld så jag kanske inte kan gå på Friskis med Alice,Clara,Filippa, Sofija och Ebba ! Åh vill så gärna..pusshej!


Mys

Myser, medans jag gör en lista på saker jag ska/måste köpa nu när jag fått 1800kr,kram!


Du är guldvärd


mina julklappar 2012

 
 

Julkalendern

Har nyss tittat på sista avsnittet av julkalendern, och har face timat hela morgonen och lite av kvällen igår med Ebba h! Så bra att det är gratis också. Idag ska jag fira hos mormor då med henne, mamma, Ebba och kusinerna! Så ska få lite paket av mormor! Pussheeej


FaceTime


god jul

 
kände för att göra en liten video sådär för att det är julafton! dock så har jag ju ingen mobil så fick ta min as dåliga kamera på typ 8 megapixlar men den funkar iallafall! pusshej,ha en awesome julafton,för det ska jag ha! GOD JUL

JULAFTON

idag är det julafton, åååh vad det är härligt! älskar älskar älskar känslan!

julgranen pyntad och uppe i sista minuten


knäck bak

bakade knäck runt 1 tiden och kan säga att de blev mer än perfekt!

 
 

dan före doppare dan

idag är det dan före doppare dan..då jag ska nu baka knäck, klä julgranen, gå till mormor då vi ska fixa lite där med julgrejer..kommer bli så mycket julkänsla!

mini julafton

igår eftermiddag/kväll så hade jag,ebba,ebba och berfin mini julafton hos ebba h! det var riktigt mysigt, fick också massa fina presenter,tack ni är bäst! vi spelade ett tårtspel,tittade en snutt på en film vet dock inte vad den hette, åt massa gott, sen hann vi inte så mycket mer för vi skulle hem..men kul vare! tog dock inga bilder där..men innan och efter bilder får ni iallafall se! 
orkade inte redigera alla
innan

efter
i fredags när jag handlade de sista julklapparna drog jag in på ur och pen då berfin skulle köpa ett halsband,alltså den på bilden, då det bara fanns ett halsband kvar då frågade vi och då fanns det massa kvar i små lådor..och då fick jag det som var ett märke på helt gratis,as glad! 

varm choklad & smörgås

sitter just nu i tv rummet och dricker varm choklad och smörgås medans jag lyssnar på massa bra musik på spotify, den som jag har klickat på mest är justin bieber - mistletoe så grym! jag älskar justin biebers musik och han grymt mycket, ett plus är ju då att låten är lite julig! puusshej!

21:17

sitter nu i tv soffan och tittar på uppfinnarna, och nu sa de plötsligt vinnaren..haha det var charles! aja, imorgon slutar jag skolan vid 11-12 och ska då senare dra mig ner mot stan med ebba,ebba och berfin och fika,snacka,fira att det är jullov,kolla efter nyårströja, köpa de sista julklapparna,ha det allmänt bra! sen blire att sova hos berfin,super mysigt! det sägs att jorden kommer gå under inatt kl 02:12 .. jag dror dock inte på det, puusshej!
gamla bilder..

SPOTIFY, GYM OSV

sitter just nu hos berfin i hennes säng och dunkar musik,isak är ju för grym! förlåt för den dåliga uppdateringen igår, jag var tvungen att plugga as mycket till matte provet..sen åkte jag pulka också för första gången iår med ebba och ebba då vi träffade lovisa där! Men snart ska jag iväg och gymma med berfin,ebba och ebba..får se om clara och alice hänger med! nu ska vi hitta på nåt, YOLO! 
 
 

gym,nyår,fredag osv

har precis duschat efter gymmet och sitter just nu i tv soffan och tittar på äntligen hemma! imorgon efter skolan ska jag träna as mycket tills matte provet som är tills på torsdag! orkar inte..vi har prov seriöst hela tiden..iaf de här 2 veckorna! aja, sånt är livet! på fredag efter skolan ska kanske jag och berfin dra ner på stan och fika och köpa nyårströja osv ha fett mys då jullovet precis har börjat..känner att jag inte vill ha någon nyårsklänning för jag använder inte klänning då den används cirka 2 gånger! så nyårströja blir bra! puusshej!

Tagga gym

Gym nu, tagga!! Har haft no prov gick väl okej men vissa frågor var inte med som fanns att träna på..bad! Aja, imorgon taggar jag aktivitets dag i skolan, då jag valde Friskis sen kortpromenad..puussheej!


school

hello! brukar aldrig vara den som hinner blogga och övrigt! men idag hann jag det, wohoo! nu ska jag dra mig mot skogsborg där jag möter ebba sen drar vi till gympan! så smart som jag är har jag redan gympakläder på mig så slipper man byta om där! pusshej

no plugg

just nu sitter jag och pluggar no, orkar inte! no prov imorgon..och idag fick jag tillbaka mitt spanska prov då det högsta var C och jag fick ett C, as glad! håller tummarna för att det kommer gå bra imorgon,sen på torsdag blire matteprov..varför just så många prov nu mot jul! Förresten är det bara en vecka kvar till jul nu, i can't wait! imorgon efter skolan blir det gym, pusshej!
 

DAGENS BÄSTA

 

julbilder

har pluggat hela dagen som jag skrev tidigare idag med berfin och ebba,och tagit lite pauser ibland då jag åt mat,fikade,skrattade osv! vid 18 drog jag till mamma då jag fick julgröt julbröd osv..super mysigt! osen fixade vi lite med paketerna också..vi har tagit fram några paket! snart blir det att ta ner julgranen!

dagen

dagen kommer att spenderas inne med berfin och ebba och vi ska plugga enormt mycket till matteprovet,no-provet och svenska läxan som är en berättelse..orkar inte men jag kanske kommer gymma ikväll.
ville hellre göra något awesome en sån här söndag då det är tredje advent,aja..får tänka att det snart är julafton,men nu är hon snart på ingång..pusshej!

 
 
 
 
 

tredje advent

idag är det tredje advent och det börjar närma sig jul mer och mer! bara 5 dagar kvar i skolan,6 dagar kvar till minijulen med ebba,ebba och berfin och 8 dagar kvar till julafton,helt sjukt!! sjukt taggad,sjukt pirrig osv!

snögubbe - rudolf

igårkväll fick vi en känsla av att göra en snögubbe vid 20.00-21:30 började vi! han heter rudolf och är längre än oss! 

Coffee lounge

just nu sitter jag och ebba här på c&l och fikar/äter och har det bra! vi ska snart köpa julklappar, bara några kvar!  det börjar närma sig jul, imorgon är det tredje advent och då ska jag plugga till en läxa och två prov vi har i veckan,pusshej!


redigering

före:
efter:

 
 
 
 

sleepover

hello! jag vet att jag inte bloggat på flera dagar..men i går hade jag inget internet och sen så har jag pluggat hjärnet..och det måste jag fortfarande göra men inte idag! just nu sitter jag i ebba h´s rum och ska sova här,funfun! efter skolan har vi gjort en video som kommer upp på bloggen,ätit på en ny thai resturang, gått ut med ebbas hundar,skrattat,bakat pepparkakor osv! 
en bild sen i onsdags..

DAGENS BÄSTA

hon stöttar mig med allt mellan himmel och jord och verkligen finns för mig till 110 %! tur att jag har dig, älskar dig! klicka på bilden och kom till hennes blogg!

plugg

har idag varit i skolan, då det inte hände någonting mer än vanligt..bara att vi har fått tusen läxor,engelska,SO,NO,svenska och spanska prov! spanska provet är tills imorgon som jag kan rätt bra, och engelskan och so:n är tills på fredag! resten är nästa vecka! orkar inte..aja, efter skolan har jag spenderat tiden i tv soffan då jag har pluggat! imorgon efter skolan ska jag plugga och sen dra iväg och handla med pappi,fun! pusshej!

DAGENS BÄSTA

 

DAGENS BÄSTA

tänkte börja med dagens bästa som menas med att jag laddar upp dagens bästa t.ex en fin outfit, fina accessoarer, ett gulligt djur, inspirations bild, osv! låter inte det bra? 

SNOW

det har kommit grymt mycket snö nu för tiden, snöar varje dag! så..vår tomt är bombad med snö..syns inte på bilden men, tjockt av snö.. en himla julkänsla! dock så är det från fönstret då inte hela tomten syns!

studiedag

igår var det väldigt dålig update,förlåt för det..men det var för jag hade lucia och kom hem vid 8 och var as trött! och idag har det varit studiedag då jag har pluggat,varit nere på stan och tränat på friskis & svettis, gick grymt bra! imorgon blir det skola, sen plugga till spanska prov till på onsdag! pusshej! 

2:a advent

idag är det andra advent och jag ska på lucia från 13:15 till cirka 21:00, ska repa till halv 4/4 ungefär! pusshej!

min lördagskväll

blev att spela monopol med mamma och ebba med godis och så tittade vi lite smått på "så mycket bättre" ! 

shopping

hello! på eftermiddagen åkte jag till rusta med pappa och ebba, sen gick vi även in på apoteket och ica maxi supermarknad och mötte på ebba h där! senare åkte vi till farmor och farfar! 
det jag köpt:
deo,handsprit,tandkräm och tvättbortsmink!
fick en mössa av farfar, den är it´s so fluffy i´m gonna die! jag använder sällan mössor, så jag kommer inte använda den ute..men jag kommer springa runt med den inne och mysa, har just nu på mig den!

taggar inför lucian imorgon


lite snabbt om dagen

sitter just nu i ebbas rum och ska strax äta mat med fiona och ebba! vid 3 ska fiona göra något med sitt basketlag.. sådå får vi se vad som händer, tror jag ska hitta på något fun med mamma, eller så blir det väl att träffa någon! pusshej!

va med och tävla hos linn

hello! jag är med och tävlar hos linn på dagens blogg! var med du också, hon har en grymt bra blogg och grymma videos! 
klicka på bilden så kommer du till inlägget där det är! pusshej!

vem tyckte du skulle vinna X-factor?

YO! just nu är jag i ebbas rum med fiona och ebba och äter godis, tittar på skal och på videos osv! kollade nyss på X-factor och awa vann! Jag har inte följt X-factor men..tycker faktiskt att awa och isak var bäst! vem tyckte du skulle vinna X-factor? 

i väntan

hello! sitter just nu i tv rummet i väntan på att fiona ska komma och sova här,fun fun! fixade nyss längden på glittret jag ska ha i håret på söndag, då det är lucia föreställning nästan hela dagen! men nu tror jag hon snart är på ingång, seyaa! 

School

Sitter just nu i skolan i skolsystersrum och chillar med people.. skulle ha gjort en video just nu med berfin till bloggen..men hon tappade sin mobil i snön,och nu ligger den i hennes skåp i en påse med ris!


efter träningen

nu har jag tränat klart! och har precis duschat och ätit, och nu sitter jag och gör SO läxan medans jag tittar på uppfinnarna..yesyes! sen på onsdag nästa vecka är det spanska prov..kommer gå sämst!! pusshej!

Tagga gym


I LOVE IT - Icona Pop

 

skillnad

sitter just nu och tittar på bonde söker fru, tror det är sista gången! iallafall så kollade jag nyss på min kaktus hur mycket den har växt gemfört med ebbas, och den var en rätt stor skillnad eller vad säger ni? har haft den sen jag var 6 år gammal!
väldigt suddig bild och oklar, men orkade inte redigera den!

lite bilder från i måndags


R.I.P ÄLSKADE THEODOR

R.I.P rest in peace, älskar dig mest theodor! du vet att du är bäst, saknar dig så mycket! att ha en nyfiken filur som är vid luckan till en tom bur, kan inte sluta tänka på dig, jag älskar dig!

gått i dvala

hello! just nu sitter jag i soffan och inte alls känner för att blogga eftersom min hamster är kall, ser helt död ut och när jag kom till buren blev jag helt förstörd. Sökte på google osv..och kom fram till att han har gått i dvala! han har gjort det i cirka 6 timmar, och är rätt rädd..pusshej!
i love you.

julbak

idag efter skolan gick jag hem till ebba och vi åt mellis och tog bilder som jag kommer ladda upp i övermorgon! imorgon kl 17:00 -19:30 ska jag på lucia så hinner inte, men aja! jag kom hem och fick en chock för då dök världens bästa vän upp och skulle baka pepparkakor med mig! så grymt kul och härlig julstämning var det! hon kom   efter hemspråket, pusshej!
bild lånad från systers blogg! ser helt cp ut men hade ingen annan bild att ladda upp!

ny design

nu har jag och min syster fixat om min design till en mer jul design, vi gjorde det lite enkelt bara! osen gjorde vi berfins design också klicka HÄÄR  för att komma till hennes blogg! funderar på att ändra till röd ist..vad tycker ni? 
svart
eller röd?

första advent

today är det första advent, det innebär att vi får tända det första ljuset, mysigt! idag har jag varit i norrköping och köpt massor med paket till släkten osv med berfin,ebba och pappa! det var grymt kul och mysigt med all julpyntning de hade satt upp! när jag kom till mamma hade hon julpynta hela huset, tagit fram tomtegröt,julskinka,macka osv och tänt det första ljuset, så det var massa mys när jag kom in framför dörren! och nu tittar jag på helenius hörna med mamma och ebba! imorgon startar en ny vecka upp, pusshej!

ingen inspiration om julkalendern osv..

hello! orkar verkligen inte ha luckor osv..har ingen inspiration och ingenting! igår hade jag massor.. men senare mot kvällen tappade jag de fullständigt! riktigt trist! 

bak och julfilm med bästavän

julkalendern kommer upp ikväll! just nu sitter jag i min säng och myser med berfin och ebba med muffins som vi bakat och med en julfilm, super mysigt!!

RSS 2.0